30052016-IMG_1540Först måste jag bara typ gasta rakt ut;

 Så himla härligt Sommarväder det är!!! 

Ljuvligt att komma hem efter den extralånga arbetsdagen och möta pojkarna. Kasta av sig frökenkläderna, snöra håret i en knut och gnugga det där fejksvarta bort från ögonen. Äta somrig middag (matig sallad med sparris och massa gott) ute, spreta på tårna i värmen och återigen konstatera att vi är så glada över den här Verandan.

Nu har vi måndagkväll här ute;

30052016-IMG_1535Mannen klubbar ner stenar, Liten hjälper till och lastar grus och jag sitter och pustar ut en stund medan lilla livet i magen fullkomligt går bananas. Nu har även denna bäbis, precis som Liten när han var i magen, börjat kicka rätt hårt mot mina revben. Haaalvskönt och jag får verkligen brottas med lilla Pyret ibland, alltså.

Men ja, titta!30052016-IMG_1542…Jag tror att vi är något stensnyggt på spåren! Mannen klubbar på. Så koncentrerat så. På det där sättet som är så typiskt han.
30052016-IMG_1543

Det blir definitivt natt i vagnen för Liten ikväll. Motion och vårdoft för Morsan och mysig nattning för den lille. Han som ju är så liten fast ändå så stor.

Men först; måndagsmys! Krama liten solrosig, solskyddsfaktordoftande Förskolepojke. Hejja på den där skitduktiga mannen. Och kasta in nån tvätt och så där..

God måndagkväll till er!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4