IMG_8081 IMG_8083 IMG_8093

Några glimtar från helgen. Alla njuter så när pappan är hemma och vi har sån där älskad Tillsammanstid.

Det är väldig röra här hemma nu, som sagt. Och när ett kök vänds upp och ner på och strulas till, då är det liksom så väldigt många prylar som är ute på villovägar.

Det varit så ”trasigt” kring fönsterna efter insättningnen av dom där spröjsade darlingarna, så nu lappas och fixas det (äntligen!). Två smygar är redan gjorda, men den krångligaste höll pojkarna på med igår som ni ser.

Smygar och foder gör vi precis som vi ska ha det, men drömmen om pärlspont på väggarna får vänta lite… då måste liksom tak sågas i och så vidare. Allt måste göras i rätt ordning. Och vi kommer inte att riva något som redan är så dugligt, innan vi till exempel har några rum på övervåningen färdiga. M som är Den Nogrannaste Jag känner, så tycker att ”bara måla på lite färg på väggarna” känns som ett slarvjobb. Men inte jag. Visst, det är inte exakt som vi ska ha det och vi målar inte med prick den färg vi ska ha och så vidare. Men tills dess, kommer det här vara så fint så. En helhet som är efterlängtad. Jag älskar både Mormorgolvet och själva köket och fina grönfärgen på luckorna. Så ingen brådska alls med det.

Snart är det hög tid att köpa in dom där efterlängtade lamporna att hänga i köksfönsterna. Skomakarlampor, såklart!

Ja. En liten funderig rapport här från gården denna måndagmorgonen.

 Istället för att umgås med röran, så rymmer vi ut, jag och småttingarna. Det blir härligt!

Ha en god start på veckan alla ni!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4