(inlägget innehåller en adlink)Lördagsfeelingen, ju!

Så god på alla sätt.

Helafamiljenhäng snart följt av olika planer för oss alla fyra.

Någon ska till Mormor och Morfar och spela ”Rock´n Rolf”. Någon ska ha Farmordate. Än om ungarna älskar att vara med varandra är det fasligt lyxigt för dom att få egentid var för sig bland älskade som passar upp som till prins och prinsessa.

Mannen och SnickarFarfar ska.. jag vet faktiskt inte? Sätta takduk i dom rum det inte är gjort, tror jag? Och jag ska ta tag i det där rummet, som är lika stort som vårt blivande sovrum (typ 20 kvadrat) och det enda rum som ännu inte är tömt på saker där uppe. Vi har helt enkelt vårt klädförråd där.

Så idag ska jag rensa. Kära nån, vad härligt det ska bli! Njuter av tanken på att småkläder (och en del från mig och M också) ska få hamna hos några som bättre behöver dom.

Så, en väldigt uppstyrd lördag alltså, där vi ska försöka få så mycket som möjligt gjort här hemma på Drömgården, medan småttingar lever lyxlördag.

Hur gulligt att Storebror pärlat armband på Förskolan till Mamma och Juni? Lillasyster älskar det. Förresten såg jag att Juniflickans pyjamas (den hela varianten) nu finns på super-rea HÄR.

Tycker den är helt bedårande söt och passar lilla Skrållan så bra.

 

Det är typ 17 minusgrader och precis svinkallt ute. Massa kläder på för att inte frysa nosar och händer av oss där uppe, är vad som gäller idag.

Hoppas att ni får en god helgdag alla ni!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4