(I annonssamarbete med Livspusselträning)

Älskat gympapass med liten, extremt mjuk och go, liten pytte-PT!

Väldigt pussvänlig, dessutom! Alltsammans gör att jag mitt i allt glömmer hur jobbigt det är och på toppen får jag tipp topp mamma-kropp-träning… mitt i Livspusslet! Igår var jag och M ute och sprang varsin runda, med varsina armar svängandes. Det hör inte till vanligheten. Alltid har vi gullungar med på våra träningspass på något hörn; sittandes skönt i springvagnen eller som bilderna ni ser här i inlägget… lekandes i kring eller som en extravikt på kroppen!

Livspusselträning!

-Är namnet på det nystartade företaget som erbjuder PT-programmerad hemmaträning.
HÄR hittar ni Livspusseltränings hemsida där beskrivningen om företaget lyder som följer;

Livspusselträning startades av Linnéa och Fredrik, mitt i småbarnsåren, mitt i karriären, mitt i livspusslet. Vi tränar hemma, på ett par kvm golvyta, precis som Livspusselträning föreskriver. Man tager vad man haver, och tillsammans gör vi träning roligt och effektivt!

”Livspusselträning”, där man endast behöver sin egen kropp som redskap. En skön matta under sig och möjligtvis en stol. Sen är det enbart den där kafferast-långa (lilla) stunden du behöver avsätta, så ordnar ”Livspusselträning” resten åt dig, med hela sex stycken PT-programmerade pass i veckan, som presenteras måndag till lördag med videoinstruktion och flera alternativ, så att man kan anpassa träningen efter sin egen ork och kapacitet. Vill man träna ett pass i veckan, gör man det. Men möjligheten finns, till hela sex pass. Alltsammans går att anpassa efter var och ens förutsättning, ”Livspusselträning” är för alla!

(Utfallshopp!)

Livspusseltränings program är effektivt och varierat, utformat för att bygga styrka och öva upp kondition, uthållighet, rörlighet, smidighet, balans och koordination.

Genom Livspusseltränings medlemssida på facebook och instagram, får man råd, pepp och stöd. Även uppvärmningsförslag samt stretchförslag.

-”Vi tränar tillsammans!

Kostrådgivning och personliga träningsupplägg är också någon som Livspusselträning erbjuder.

Step up på stol.

Ta ett stepp/kliv upp, kliv ner, byt ben och steppa/kliv upp igen. En övning som går att göra allt från väldigt långsamt till i en hög fart.

 

Russian twist. Svider härligt i magen efter ett tag!

Håller ni med mig om jag säger att det inte alltid är lätt att få ihop livspusslet med allt man önskar göra? Som att få in gympan mitt i livet, till exempel?

Att träna är något jag och min M prioriterar och att ”träningsmattan” (som barnen säger) rullas ut, är lika o-konstigt som att vi säger ”nu drar vi och handlar!”. Ofta blir träningspassen en familjeaktivitet och hela gänget är med på sina små hörn.

 

Bli medlem hos Livspusselträning om du, som vi, vill peta in små, men väldigt effektiva träningspass i din vardag.

Att bli medlem i ”Livspusselträning” kostar 99 kronor i månaden, ingen bindningstid. Man går med via Livspusselträning (HÄR)  och betalar via Paypal (ett sådant konto tar bara 1 minut att skapa och gör det lätt att administrera sitt medlemsskap, till exempel om man till gå ur eller ta en paus).

 

Livspusselträning. Det är så min melodi! Den bästa träningen är den som blir av, visst?

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4