27122015-IMG_7577

En liten Minimänniska som tränar Marklyft.

Igår tog vi mest igen oss efter turen till stan. Den var ju såklart hysterisk. Galet med folk. Men vi satt i vår bubbla och åt god lunch och hade trevligt. Det är så häftigt, man kan liksom resonera med Sisse nu. Han börjar bli en stor pojke. Så liten, fast ändå så klok. Jag fyndade även några plagg på Polarn åt honom och även en jättevacker stickad tröja från Bondelid till mig själv. Så en sväng på mataffären innan vi åkte hem och slängde oss i soffan. Under kvällen gick vi en fantastiskt vacker promenad. Liten fick göra natt i vagnen och jag och mannen njöt under stjärnhimlen och hittade ena stjärntecknet efter det andra. Såna där stunder älskar jag.

Och idag vaknar till söndag och Tredje Dag Jul! Solen skiner på den isblanka världen där ute. Här inne leks det för fullt och mannen är världsbäst och sorterar bort alla kartonger från julklapparna och jag (och Liten!) har precis tränat ett träningspass. Skönt mör i hela kroppen ska jag nu ge mig iväg med Storan och Lillis och spela Julkonsert. Det blir mysigt!
27122015-IMG_7574

Fällkniven, lätt som en plätt säger Liten!27122015-IMG_7569

Ha en fin dag, alla ni!

Lillafrun