20052017-IMG_9683

Småspringandes. Och med siktet inställt.

20052017-IMG_9741På Vackraste Vitsippsbacken på jorden.

20052017-IMG_9696High five! Vi som började veckan med att gå låångtur och söka oss fördärvat. Och så hamnade vi i alla fall precis där jag bara önskade. Vackerstället där det blommor både sippor och så småningom liljekonvaljer. En liten bit bort längs vägen vid Sommarstugan.

20052017-IMG_9744Idag är det ju Vitsippans Dag och allt.

Och Junis Elvamånadersdag!!!

20052017-IMG_9708
Lilla, Lillan.

Hon lär sig nya saker hela tiden nu. Så fantastiskt. Och allt är så gulligt att man får dåndimpen. Som när hon säger ”tack-tacK”, sådär jättejättejättelångt bak i munnen. Och ”gott-gott”. Så ropar hon såklart MAAA-MAA!!!!. Det görs ju ungefär tre hundra gånger på en dag här hemma, så den grejen lärde hon sig vid halvåret. Jo. Det är sant. 20052017-IMG_9698

Älskar också när den där coolingen höjer sin lilla hand och säger ”Heeeij” till sin darling-Pappa, när han kommer hem från jobbet. Så gulligt!!!

Eller när hon klappar sina småhänder så det bara klafsar om det. För att inte tala om den där dansen hon drar till med när hon hör musik.

Lillasyster, med Storebror som den största, största idolen. Och han, då. Som är så mallig över sin Lillasyster att han helst drar ut hela Förskolan för att stolt säga Hörrni! Titta! Det här är Juni! , när hon och jag kommer för att hämta hem honom efter lektimmar. Storebror älskar sin J. Det säger han stup i ett. Så gör han allt ifrån att bryta ihop över att J tar hans käraste leksaker, till att hjälpa mamman att rädda ljusstakarna uppe på borden, till att pussa på Lillasyster så att hon blir alldeles blöt om kinderna. 20052017-IMG_9712Våra Älskade, älskade barn.

Men du, Juni... Det bästa är ändå att du mår så gott här i livet. Att du verkar så lycklig och nöjd. Bubbelskrattar mycket och så älskar du mat-mat nu. Det där sista höll mamman nästan på att börja bli lite orolig över för några veckor sedan. Jag började noja över att du aldrig ville börja äta mat-mat nån himla gång. Du ville baaaara ammas. Och än hur mysigt jag ju tyckte att det var, och inte var det minsta orolig länge, länge…så behöver man ju lite annat, när man är tio månader…!!. Någon tesked hit och någon tesked dit, sen vägrade du. Men hur det var så tvärvände det där bara någon dag och mamman och pappan jublade. Så himla härligt. Plötsligt sa du ”mm, gott-gott!” åt saker och gapade för vad vi än testade. Precis sådär som din Storebror gjorde ändå ifrån början av sitt mat-mat-ätande. Dina päron hade liksom inte erfarenheten ett endaste dugg av en unge som inte velat gapa när man väl börjat erbjuda annat än amme-mat. Oavsett. Himla skönt som det är nu. Mammahjärtat njuter när du äter och så har vi mest amning morgon och kväll och som lite mellis. Mysigaste som finns! <3

Ni kan ju bara ana kärlekshjärteontet hos denna mamman idag.

Du är ljuvlig. Älskade Juni! 

Junis Mamma