Vårt ypperligt svala uteskafferi fylls på, burk för burk.

Den här vackra gamla burken med vallmo på, loppade jag på älsklingsön (Gotland) förra sommaren. Tänkte då att jag skulle skulle fylla den med något gott med smak av guldigt gult. Ön, med denna krydda som festligheternas stämpel till ära, liksom

Det fick bli;

Julias Saffranssnittar

..Å, du milde. Så goda. Med hackad mandel och råsocker på toppen. En utsökt liten kaka! Receptet hittar ni HÄR.

Himla mysigt recept, enkelt och bara precis hur gott som helst, liksom.

Åh. Torsdagkväll. Vi har fyllt dagen med lek och solig promenad. Pannkaksmiddag och skjutsande till sötaste dansaktiviteten för Storebror. Julkalendertittande i finsoffan med hela familjen samlad. Och nystädatkänsla också, älsk på den! Nu sover alla tre barnen. Jag och deras pappa njuter kvällslugnet och ingen av oss tvekar på att vi somnar gott ikväll. Vi spånar på helgplaner och konstaterar att vi längtar…

Är ni peppade på helg? Har ni några mysiga planer? Kanske baka saffranssnittar och fika med någon hjärtenära? Berätta gärna! <3

Lillafrun