Åh jag är lycklig! Har precis gjort värsta kapet!!! Okej, nu ska jag försöka samla mig. Jag är alltså ute efter en klänning och helst en skitfin som man kan använda fler än vid bara supersärskilda tillfällen och en som är lagomt dyr.
Trumvirvel…….

Jag har hittat den!!!

Var in på oasis nu på väg hem ifrån storstan och där fanns det huuur många klänningar som helst. Jag körde tävlingen ”prova så många klänningar på så kort tid du kan” med hjälp utav mina två hjälpande händer M och Mallan, och jag tokfastnade för en. Dock hade den ingen prislapp på sig.. så tjejen i kassan drog till med ett pris bara, sååå hiiimla feett nice! 😀

Grattis sa hon också.. Och jag pratade norrländska så M fick översätta. Ja, han fick det! Haha, stressad liten fru=snurrig liten fru

Ni får en liten sneak peak på min nya klänning! (bild nummer 2)

/ni vet

G-VMBJT57ZE4