God morgon mina vänner!

Oj vad många timmar jag har sovit inatt. Ja, säkert tio. Det blev en tidig kväll med andra ord, galet skönt!

Likt varje morgon, den senaste månaden, har jag  vaknat med ett hopp om att solen ska skina. Visst, den har gjort det en stund ibland, som igår, och det var så härligt… men kom igen.. nu önskar jag mig en hel dag av sol.

När jag tittade ut genom fönstret i morse så trodde jag inte att det regnade, men tji fick jag. När jag och M kom ut så fullkomligt vräkte det ner. Men eftersom vi heter ”tjurstrut”  i mellannamn så gick vi vår runda ändå. Extra skönt blir det med en dusch nu! 😀

FÖRRESTEN! Håll utkik här på bloggen, det kommer poppa upp någonting roligt, för DIG, inom kort! 🙂

Nämen.. det var väl egentligen bara god morgon jag skulle säga!

KRAM! / lillafrun

G-VMBJT57ZE4