Puh, jag är fortfarande mätt efter braklunchen nere på stan med vännerna…

Hej på Dig!

Fredag är ju bara den bästa dagen på hela veckan. Visst? Det tycker då jag. Och,nu tar vi helg, ja det gör vi!

Några glimtar ifrån lyan och på mig själv tänkte jag visa dig nu.

 Tjocktröja ovanpå klänning, det är tusan lika skönt som myskläder! Här är tröjan av, för att du ska kunna se hela klänningen. Men, såhär har jag sett ut idag. Såg att mitt hår växt och blivit långt igen. Det känns som Jag med långt hår. Mm, jag ska nog spara, igen.

Flytta och byta plats på saker. Det är ju roligare än… vad ska jag nu hitta på? Jamen roooligt är det i alla fall. Och sen känns det nytt och fräsch, himla bra! Den här lilla ljusgrejen kommer ifrån magasinkrantz

Ett par skridskor. Inga konstigheter. Dom hänger fint och jag förnekar för fullt att det är julpynt. Det är det INTE! Det är… eehm..vinterpynt! Dessa kommer ifrån Panduro!

Allt det turkosa som vi haft i vardagsrummet senaste månaderna,typ en filt och nån kudde och lite pryttlar.. ja dom är borta och undangömda tills det blir ”turkos-tid” igen. Nu ser det ut såhär istället. Ett tag i alla fall 😉

Så, nu börjar ju det närma sig middagstid och i ungefär samma ögonblick som jag skrev att jag fortfarande var mätt, blev jag hungrig. Så det kan vara. Middagsfix pronto alltså!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4