Hej. 

Jag är här nu. Mamma kanske redan har berättat?

IMG_0970


Idag är jag två dagar gammal.  Två dagar! -fatta coolt!? Jag lär känna den här stora vida världen, äter, sover och gör päronen till blöjbytarproffs. Dom verkar rätt schyssta, dom där två,  faktiskt! Och kära nån vad dom pussar och kramar och snusar och har sig. Tror jag det… jag doftar ju himmelskt och mina kinder är alldeles ludna. Mjuka, det är bara förnamnet.


IMG_1040

Mamma och pappa vill ha mig för sig själv. I alla fall till en början. Det är nog därför ni inte får se och höra sådär supermycket av och om mig…. men den som väntar på något gott! 😉 

Jaja. Nu är mitt tålamod slut. Jag tänkte hugga tag i den där som gör mig mätt. Ja, hugga… jag är stark som bara den. Men det har mamma redan anat, så hon fnissar mest åt hur rätt hon hade. Och så pussar hon lite till. Och ja, sådär håller vi på. 

Tänkte bara kika in och säga Hej och TACK, tack, tack,

TACK – i stora lass!

För alla fina ord ifrån alla håll och kanter. <3 Och förresten, vi är hemma i lyan nu. Mysigt och ruskigt nystädat. Jag trivs!

(mamma och pappa hälsar TACK, ifrån djupet av deras hjärtan, för alla gratulationer!)

Hälsningar! / Liten

 

G-VMBJT57ZE4