IMG_1816

Ja… nog är han en prins alltid. 10 dagar idag och nu börjar vi kunna ana en liten likhet mellan mamma och son. Utseendemässigt är det  ju vääääldigt mycket  pappa. Och lugn,nöjd och trygg som han är… det är också pappa. Ja mamma också faktiskt. Förrutom ”lugn”, kanske. Men i alla fall. Den där grejen…att  han har börjat morra. Skriker inte, är inte ledsen… men morrar. Han blir arg helt enkelt. VARFÖR tar det 2 sekunder innan jag får mat, när jag bara har tålamod att vänta i en halv sekund!? 

Typ så.

En bestämd mini-man. Helt riktigt, tycker mamman!
IMG_1810

Åh. Som vi älskar Dig, lilla knyte. Redan så mycket personlighet.

IMG_1813

Slumrar i ännu en polarn-stass.

IMG_1811Tänk att han är här nu. Som jag har längtat efter att få ta på Liten dom där minimini-brallorna. Och nu ligger han där, i spjälsängen och är så söt att det är omöjligt att sluta titta på honom.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4