Jag älskar att pyssla.

Det vet du redan.

Men det ska inte vara för krångligt, kräva för mycket tid eller tålamod. Fort ska det gärna gå också. Jag kan inte få nog av alla söta vårlökar som det går att köpa på varendaste ica eller blomsteraffär. Oftast trycker jag bara ner plastkrukan i något som sväljer alltihopet och bullar lite silkespapper runt för att täcka det fula plastiga. Men igår var jag sugen att göra något annat.

Jag delade på lökarna och satte i glasburkar och placerade ut i lyan lite här och där.

IMG_2558

Åh. Här har vi påsk redan, minsann…. (Sa någon, lite småretigt men kärleksfullt. Inte jag. Inte S.)

IMG_2543

IMG_2547

IMG_2541

Tre glasburkar står på köksbordet.

Easypeasy, fort gick det och fint blev det! 😀 Gult är inte fult. Gult är glatt.

TJINGELING!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4