Kikar in mellan schema-punkterna, haha!

Ååh, hur kan man ens vara så här hyper? Ja, jag älskar det! Älskar att göra en massa saker och känna att jag lever. Under en sån här gasen i botten-dag  får jag mig ändå naturliga pauser. Dom bästa som finns. När Liten vaknar från sina tupplurer. Den ungen alltså, han gör något med mig. Han säger Du kan flyga, mamma! Bara du tror och vill tillräckligt mycket. Och så älskar han mig, och jag han. Så mycket att vi kan bli fast, långa, långa stunder. Bara med ögonen fast i varandras.Han är livet, Liten.

IMG_9193

Nu sover han igen. Och punkterna prickas av på listan. God lunch har jag och M precis ätit, vi ska njuta av en kaffekopp innan vi tuffar vidare. Samtidigt som allting annat, så har jag svischat fram och provat alla kläder jag klickade hem häromdagen. Alltså- VILKET STÄLLE!  Mango.com. Hädanefter ska jag baaara beställa kläder där. Allt satt som en smäck och leveransen kom till dörren på mindre än 2 dygn. Sånt gillar jag.

Varning för suddiga, svischa-fram-iga bilder.

IMG_9206 IMG_9208 IMG_9210

Soooupersköna shorts och ett linne, med ficka fram och silkigt tyg på ryggen. Så skönt, både bralla och topp!

IMG_9198Och så den här. Kjolen jag nog kommer bo i. Jädrans vad suddig den här bilden var. Skit samma. Hög midja och även den i silkigt tyg.

Och till den tänker jag ha den här blurren

IMG_9221

Även den, silkig. Jag körde visst på det temat. Skönt, stilrent och somrigt. Hon som sovit ett tag, shopaholicen, vaknade visst till liv. Vilken himla tur! Men nu söver vi henne en tag, tycker jag. Det är nog bäst så.

Men vänta. Kolla den här

IMG_9213

-Så söt blus, med lång ärm och fin krage. Kostade typ ingenting, då den var på rea. Piirrfekt!

Sommarshopping från ett nyfinnet ställe. Kul!

Tjingeling!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4