IMG_1988 IMG_2002IMG_1987

Nytvättad, ostruken, hysterisk skön Bondelid-klänning ifrån förra sommaren.

Nu är det torsdag den 17e  juli och i almanackan står det Åker till Gotland! 

Almanackan som är tom på alla måsten och bara fylld med mys och ledighet. Nu tar vi semester ifrån semestern och drar iväg på semester… alltså, den här sommaren tar priset som livets lyxigaste sommar; med oceaner av tillsammanstid. Det, vi värdesätter högst, i Lilla familjen.

IMG_1983Liten vet inte alls vad som väntar. Men det vet jag. Paradiset på jorden, mannens familjehus på Gotland. Det där söta kalkstenshuset, med atmosfär så lugn att filbunken ses som hyper. Nu längtar jag dit. Ja, det blev precis som jag trodde. Nu när vi är på väg, då längtar jag dit. Vi tar dagen idag som en roadtrip-dag, vi har ett mysigt hälsa-på på vägen, hos älskade. Det ser jag fram emot.

IMG_1984

Liten vädrar tårna och har laddat upp med det han anser är viktigast att ha med sig på semester; mamma, napp och trasa, ett par leksaker, hoppgungan. Och pappan, han är viktig.

Så nu kör vi. Mot veckor av semester, på en ö vi älskar. Med rosor och valmo i mängder, stränder och vatten. Glass, solnedgångar, hängmattestunder och tid att bara vara-vara.

Tjingeling!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4