Att ha vardagkväll.

Ja, det är något speciellt, alltså.

IMG_6672 IMG_6679 IMG_6682

Jag och M pustar ut, high fivar och säger snyggt jobbat! till varandra. Vi jobbar som det starkaste teamet, det är tvunget och en förutsättning för att det där livspusslet ska vara drägligt och kännas bra, just nu. Det är under en begränsad tid, som det är lite mycket. Så att säga. Men vi klarar det bra. Vi älskar och förstår och tar hand om varandra. Med det, kommer man långt, långt.

Att ha vardagkväll, med maten i magen, disken diskad, tvätten hängd. Mannen finslipar på ännu en föreläsning, med den vackraste bekymmersrynkan jag vet och med pennan i högsta hugg. Jag dagbokar och funderar på om jag ska dra igång ett träningspass, eller inte? Skippa den tanken, kanske helt sonika ta en vilovecka? Det lockar att gå och vila en liten stund till, med bäbisen.

En vacker sensensommarkväll, med dörren öppen till uterummet. Vi har en sovande bäbis på sängen, som fyller 6 ljuvliga månader.

Och vardagståget?

Det tuffar. Stadigt och bra.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4