Medan vi njuter av Lilla-familjen-dag, ute på vift med nära, kära. Så dagbokar dagboken, aaaaldeles själv. Lydig, alltså!

Något gott att ge bort. I en liten burk, med en gullig lapp. En gåva som inte kostar mycket alls, men som visar att man gjort sig för, tänkt till och använt kärlek på toppen. En strålande gå bort-gåva.

IMG_6527

Koka en jordgubbssylt, eller annan sylt för den delen. Här kokades jordubbssylt. Ner med frysta jordgubbar (typ en liter), helst från sommarens svenska, häll på en liten skvätt vatten (kanske en halv deciliter?), strössla på lite syltsocker IMG_6528(jag går INTE efter något syltrecept, det är alldeles för mycket socker för min smak, jag smakar av eftersom, tar lite i taget). Låt koka, lääänge, typ tills du lessnat för andra gången. Och glöm inte att strö i lite vaniljpulver, eller att koka med en vaniljstång. Det är såå gott! …och sedan kommer det allra roligae. Pysslet!

IMG_6524En gammal glasburk. En snörstump. En pappersbit. En sax, penna och ja.. du förstår nog precis. IMG_6534

IMG_6532

Enklare än såhär kan det inte bli!

En ge bort-present som både är fin, mysig och god att ge bort.

Tips,tips!

Kram/lillafrunsdagbok

G-VMBJT57ZE4