IMG_8954

Ser du? Fredagsrosorna. En vecka gamla. Men lika vackra idag, som för en vecka sedan då mannen kom med fånget i sin famn, direkt från storstan och hem till sina två. Och..

Idag är det fredag. 

 

,igen. Angenämt. Minst sagt.

IMG_8950-e1413487162920

Jag är så makalöst glad över just den här fredagen. Vi ska till månen förstår ni. Nä, vi ska iväg på en uuurflashig grej. Nääj. Vi ska köpa en häst, faktiskt.

Nej. Nej. Nej.

Inget överflådigt, supermegahäftigt ska hända, alls. Det jag är glad över, är att vi för första gången på länge, inte kommer att bli avbrutna från helg, på hela helgen. Det, är överflådigt och supermegahäftigt, för oss. Vi har alla dagar fram till måndag, att bara njuta. Tillsammans. Och det finns inget annat jag önskar mig mer än just det; tillsammanstid med dom två jag älskar mest på jorden.

IMG_8957

Nu tar vi vara på den här fredagen, för allt vad vi bara orkar.

Fredag, fredag, fredag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4