IMG_9255 Igår såg jag ut sådär. Fancypancy med halsduk och allt. Men jag ser på mig själv att ju inte mådde tipptopp. IMG_9262 Jag fullkomligt ääälskar den där tröjan. Isblå. Både Tröja, bralla och halsduk är sprojlans nya. Allt kommer från Lindex. Dojjorna är Vagabond. Asgamla.IMG_9265

Och idag är det en ny dag. Förbaskat skönt. För det känns bättre.

Vi har lugn och mysig morgon, hela familjen. Pappan är hemma på förmiddagen, istället borta eftermiddag och till sena kvällen. Men det är så mysigt att ha morgon tillsammans. Nu ska vi klä på oss och gå ut på en långpromenad. Vi är verkligen ute i alla väder, bara man klär sig rätt så är det ju härligt oavsett. Jag tror till och med jag blivit vän med snön till idag. Kom på igår att den här aggen jag känt mot snön och halkan, hänger kvar från i vintras då jag under en period hade sån foglossning att det drygaste jag gjorde, var att gå. Att träna inomhus, typ göra knäböj, stå med båda fötterna stadigt på jorden. Det var lugnt. Men eftersom M var iväg och jobbade på SVT i Umeå, och hade bilen där, så var det ju mycket gångande. Kommer ihåg hur jag gick och muttrade för mig själv, tog myrsteg med broddarna på fötterna, liiiivrädd att halka till. Så igår kom jag på att, Jag kan ju gå på den här halkan och halka till. Och det gör inte ett dugg ont!  

Så idag har vi onsdag. Ja, det har vi!

Ha en god dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4