IMG_9325

Titta där, då!

Så barnsligt gott och något man aldrig blir för gammal för att älska, tror jag. Pannkaka alltså! Det var gårkvällens middag. Liten fick inte smaka just pannkakan. Men det där rosafluffiga ovanpå, det fick han smaka. Jag hade vispat ihop kvarg och en herrans massa hallon. Torsdag är väl den ”rätta” pannkaksdagen, men det funkar minst lika bra vilken annan dag som helst. Sådetså.

IMG_9330

Medan jag åt hade hade jag den sötaste av kavaljerer bredvid mig; Liten.

IMG_9342Av den storgapande munnen och tomma tallriken att döma, tyckte han att hallonfluff var en höjdare!

IMG_9356_wm

Mamma, hallå! Ge mig meeera!!!! Snälla?

Så ja, vet du inte vad du ska laga till middag idag. Kör på pannkaka, för sjutton! Något extra ägg och mestadels grahamsmjöl i smeten. Då blir det matigt och bra. Och så en massa gottit ovanpå.

Så barnsligt gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4