hej, det är jag.
IMG_0773_wm

Vaaaansinnigt vad tidigt jag var tvungen att kliva upp idag!?

Förstår ingenting. Pappa kämpade som en galning för att väcka morsan och mig. Vi brukar nämligen inte kliva upp sådär tupptidigt, så himla ofta. Men idag hade vi en tid att passa. BVC. Håhå, jag både växer på längden och bredden, följer min kurva, liksom. Och ja, jag veet, jag var en stor bäbis redan när jag föddes. Och ja, jag har gått upp och växt så det knakat,hela tiden. Och ja, morsan haar grädde i sina boobisar. Och ja, jag är typ alltid glad. Dom där sakerna får jag höra varje, varje gång. Börjar bli tjatigt. Men! Angenämt, förstås! Mamma och pappa står där som två vrålnöjda och lyckliga stollar. Tror jag, det!

Sen kan jag ryta i på skarpen också, om det är något jag anser fel. Som att klä på mig den där asvarma overallen….

IMG_0770_wmNåväl.

idag är det fredag, minsann!

Görskönt, om jag får säga det själv. Både mamma och pappa är lediga, plötsligt händer det… äsch, det är mest för att pappsens TV-uppdrag har uppehåll några dagar, vilket resulterar i någon mer dags ledigt. Och sånt uppsakttas. Massor. IMG_0774Jag önskar jag var hos mormor och morfar. Och kunde spela piano. Precis som på bilderna. Mammas elpiano här hemma, det är liksom inte samma sak. Jag får inte samma feeling, det bara är så. Skjortan? Ja den, den är så snygg att jag får dåndimpen. Eller jag menar; JAG är så snygg att jag får dåndimpen. Finskjortan har jag fått av mammas ena syster, ”Syrran”. Min ena moster. Hon älskar mig som en galning. Massor, alltså. Skjortan är från Zara.IMG_0776_wm

Och nu börjar jag minsann att bli alldeels nipprig inför det där som morsan surrar om mest hela tiden nu; julen. Jag vet inte vad det är, men verkar mysigt. Och ute på baltanen, där jag strax ska ta mig en långvila i vagnen. Där ligger det en hel hög med lummer. Och igår var pappa och köpte grön vad-det-nu-hette-tråd… sån där lite hårdare variant, men ändå mjuk och grön. Det ska pysslas, tydligen.IMG_0778_wm

Så ja, här har vi fredag. Varit uppe med tuppen, delat ut pussar till BVC-sköterskan och nu ska jag sova. Päronen är mycket nöjda och belåtna över att dom samlade krafter och nattstädade och bäddade rent och tvättade allt klart, så dagen idag bara kan ägnas åt mys och fredagsäventyr. Smarta, alltså. Dom där två. 

Fredag. Inte mig emot! 

Ha en fin dag!

KRAM/ Liten, 75 meter lång,inte illa, faktiskt! …..Eller vad hon nu sa?

-centimeter, kanske.

G-VMBJT57ZE4