08032015-IMG_9326-2

Hej, det är jag igen. Liten.

Ja, tittah!

En liten bricka. En hjärteskål med små mackabitar med lepa. En liten skål med gröt och skogshallon i en hög. En tänt ljus. Och en ros.

Så kom dom in på min födelsedagsmorgon, mamma och pappa. Dom såg så vaaansinnigt trötta ut, morsans morgonfrilla var iiinte att leka med alltså. Pappa bar brickan och morsan ballong och paket. Sen sjöng dom också; vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Sixtens födelsedag. Hurra, hurra, huraa! Hurra, hurra, hurra! .

Så började dom om. På fjärde varvet gav jag med mig. Och vaknade…


08032015-IMG_9323-2

Frukost så sängen?

Vilket påhitt!

Konstigt, men mysigt. Att vakna av att mamma och pappa står och hurrar för mig, klockan 06.36 när jag sover som en prins. Det var tydligen precis den tiden jag föddes för ett år sedan…

08032015-IMG_9303-2

Jag fick så gaaalet mycket paket igår. Jättefina och jätteroliga, allihop! På bilden är alla paket från päronen. Bland annat en liten pluttig badanka i bragummi, som jag kan ha i badkaret när jag badar. Gullig och god att vässa gaddarna på.

08032015-IMG_9327-2

Ja, så sådär började min födelsedag. Min 1-årsdag. Med mamma och pappa som kom intågandes med frukost på säng och paket och sjöng för fulla halsar. Pussade på mig och sa att dom älskar mig. Och så highfivade dom med sig själva. För ett så himla bra päronår. Jag är tydligen världens bästa Miniman, mamma och pappa säger att dom är så tacksamma över gåvan att få vara mamma och pappa till mig. Och, jag har verkligen bjudit dom på ett pang-år. Det tackar dom för, varje dag. Och jag tackar dom tillbaka. <3


08032015-IMG_9343

Hejdå. 


Liten.

G-VMBJT57ZE4