25032015-IMG_0839

hej, hej och godmorgon och sånt. Det är jag, Liten! 

Mamma är inte hemma. Hon pussade på mig som en galning i morse, åt frukost som en häst och sen rusade hon ut genom dörren i sista stund. Vinkade till mig och pappa genom köksfönstret och sen försvann hon iväg. Men hon kommer hem sedan. Vilken tur.

Vad jag gör?

Ptjaa… myser med pappa och är glad över (läs: äter på) mina nya pjucks som jag fick av mormor och morfar i ettårspresent. Vill du se? Dom är jättegoda! Och fina!25032015-IMG_0840Stooora är dom. För mamma och pappa har gjort precis som när min ena moster var liten; beställt båtar istället för skor. Bara det att för min moster så köptes det så stora slalompjäxor att dom aldrig blev i-växta, inte ens som vuxenvuxen. Den, du! Dom här skorna, mina, dom är egentligen bara lite för stora. Precis som dom ska vara.

25032015-IMG_0844

Jag längtar så till det blivit lite varmare så jag kan ta mig en premiärtur. Än så länge kör jag med mina snowjoggers, från när morsan var mini. Men snart, snart ska jag styla upp mig, hoppa i mina nya fina fancypancypjucks och andas in våren. Jo, jo.

25032015-IMG_0842-2

Finare skocker än såhär, det får man leta efter!

Förresten!

– ha en bra torsdag!

Kram Liten

G-VMBJT57ZE4