IMG_1981-red

Vi vandrar hit… 

IMG_1992-red

..och vi vandrar dit.

Fredag! 

Och det råder ingen tvekan om att det är april. Vädermässigt, menar jag. Igår sol och varmt, ena stunden. För att i nästa plötsligt vara världens störtskur. Precis då var vi ute på lekstund med Minimannen. Han brydde sig inte nämnvärt utan spatserade på i alla fall. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Hit och dit.

IMG_1989-red

Och idag riskerar vi att möta världens snöoväder om vi åker norrut. Så vi har beslutat att vi inte åker till norrnorr idag, vi tar det imorn. Det blir alltså en bonusdag här hemmahemma och den ska vi ta tillvara på; jag och mina pojkar.

Vi har startat med sån där lyxfrukost och skön morgonstund; Liten och Torehunden har jagat varandra och det är så härligt att se. Tore har tyckt att Liten varit rätt dryg senaste tiden, då han bara blivit ryckt i svansen och klappad lite för hårdhänt. Men Minimannen verkar ha lärt sig nu, klappar fint och är mjuk på handen. Så himla gulligt!

Han är ett riktigt busfrö vår lille prins. Det syns nästan, va?

IMG_1979-red

Nu ska Liten sova i vagnen och jag ska sticka ut på en sån där springtur i aprilvädret!

Ha en fin fredag, alla ni!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4