IMG_2006-red

hej, det är jag! Liten!

Och hon där uppe, det är min mamma.

Hon som idag svischade ut genom dörren, både pirrig och peppad. Det är en stor dag idag, tydligen. Ja, för mamma mest, alltså.

Jag är hemma med pappa och vi hejar på mamma här hemifrån. Pappa var borta hela långa dagen igår och kom hem i natt någon gång, så jag är glad att se honom idag. Den här veckan, med start igår, kommer tydligen mamma och pappa att vara mycket på vift. Men allt är ordnat så att jag hela tiden har ett päron bredvid mig, såklart.

I alla fall så spelade jag bandy häromdagen.

IMG_2009-redSkulle helst spela bandy med kusinerna idag igen. Men man kan inte få allt, och pappamys är inte fy skam det heller.

Jag är så kär i min pappa att det nästan är löjligt. Går han bara ute genom dörren för att sedan komma tillbaka två minuter senare, vet jag inte till mig hur glad jag blir. Tvärgråter när han går, sen går det över på en gång. Men så pressar jag också fram några krokodiltårar, när han kommer tillbaka, så att han verkligen förstår, att han absoluut inte borde gå ifrån mig sådär.

Kär. Det är vad jag är, i min älskade pappa.

IMG_2005-red

Men jag är kär i mamma också, oh ja. Vi är kära alla tre. Jag är som en enda kärleksbomb, liksom. Så himla bra. Ja, jag är så himla bra.

Du med!

Har du tänkt på det? Om inte? Gör det!

Hejja dig!

IMG_2000-red-Mååål!

Nu ska jag ha måndag, mysa med pappa och längta efter mamma och leka och ha det finfint.

Ha en braig måndag! 

/Liten

G-VMBJT57ZE4