IMG_1414-red

IMG_1410-redStövlarna används ju flitigt redan. Men som ni ser är det andra saker som legat på vänt med lapparna kvar. Skorna har ni också sett, men inte Minimannens allra senaste vårköp; jacka och mössa i alldeles ljuvliga färger.IMG_2626-red Ärtgrönt och himmelsblått.

Vi har längtat på att få klä på oss lite mindre kläder, tunnare jacka och smidigare skor. Och nu är ju våren här, hurra!IMG_2588-red

IMG_2594-redOch titta vilket vårtecken, va!

Där i gräset;

Min älskade, älskade Miniman som njuter av sina nya vårskor som bara legat i kartongen sedan födelsedagen men som nu fått komma fram, hoppa på småfötterna och ta steget ut i det nu torra gräset. Och så med den där jackan och mössan från den där randiga butiken vi inte kan få nog av.

IMG_2555-red

Han har stil, det må jag säga.

Vårtecken. Vinteroverallen är bortplockad och snow joggisarna likaså. Nu sportas det vårskor och tunnare jacka. Ett par överdragsbrallor och leken kan börja, på riktigt. Älskar att klä min Miniman i skönt, praktiskt (aah, trodde aldrig jag skulle säga så. Jag är nämligen den som alltid säger ”saker och ting behöver inte vara så praktiskt”… typ om vi drar ut på picknick och jag prompt ska ha rosaprickiga servetter med, istället för en ful men mycket bättre pappersrulle. Eller en rosig termos som rymmer mycket mindre än den fula grå. Allt bara för att jag är så förtjust i det som är vackert. Men för en ettåring, då ska det baske mig vara praktiskt!), slittåligt och ändå så, så fint. Munderingen kommer från Kavat (skor) och Polarn O. Pyret (jacka, vindfleece och mössa).

IMG_2518-redIMG_2528-red

Mitt älskade lilla hjärta, värd det allra bästa. Så är det så löjligt roligt att klä en Minimänniska också. Han med dom två rejäla gaddarna i överkäken, en stort leende och med dom vackraste ögonen jag vet. Idag blir det mera utelek och så får vi äntligen träffa den där efterlängtade pappan som drog iväg på uppdrag igår och kommer tillbaka idag. Längtar!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4