IMG_2866-redIMG_2846-red

Godare minitisha får man leta efter,eller hur? Minimannens senaste tillskott i vårgarderoben. Jag säger inte sommargarderoben, för jag vill njuta av våren först. Sommaren kommer ändå i en rasande fart, snabbare än vi alltid anar. Så nu njuts våren först, med kortare ärmar och glassar på hela magen.

IMG_2862-red

Och nu;

 .., ska vi på kalas!

Den här lördagen har varit huuur låååång sooom heeelst. Vi klev ju upp så tidigt, och har inte haft någon tid att passa, eller särskilda saker att uträtta. Inte som förra lördagen när vi hade pack- och flyttrace eller som dom flesta andra lördagar när jag och Liten är själva och mannen jobbar. Det har helt enkelt varit en fasligt lyxig lördag. Och vi har bara gjort saker i någon slags ofantligt skön, lunkande takt. Typ väldigt, ytterst, ovanligt. Men skönt, för en gångs skull!

IMG_2853-redTill sist har vi bastat med stormen stormandes utanför. Varma och nu nyduschade och tillpiffade drar vi strax iväg allihopa till Mäjadalen. En sköning i familjen fyller 6 år och det är ju så stort att det inte är klokt! En utav Litens idoler, dessutom!

IMG_2850-red

Och vår Miniman har tänkt klä upp sig, minsann.

En lång och skön lördag lördag, med kalas på toppen. Kan det bli bättre?

Fin kväll till er!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4