03062015-IMG_5555

hej, det är jag! Liten!

Vilket sjå det är att flytta, alltså. Mamma, pappa och jag grejsar och grejsar. Undra om vi någonsin kommer bli färdiga?

03062015-IMG_5546

Det är en evig röra här hemma i lyan. Men det gör inte mig något. Jag leker på i alla fall, jag. Igår bakade jag muffins. Och hjälpte till att dammsuga och torka bakom spisen och så testade jag om min hand var ett skräp. Det var den inte. Men roligt hade jag under upptäckten!03062015-IMG_5548-2

Och titt som tätt (läs: hela tiden) sätter jag päronen lite på prov här i röran, och ser vad jag hinner göra innan dom finner mig. Ja, alltså. Jag ger dom ju inga minutrar eller för den skull hela sekunder. Dom får en grisblink på sig. Annars kan det se ut såhär..

03062015-IMG_5543

Eller på något annat cirkusliknande vis. Att klättra är så vaaansinnigt roligt. Jag kan hålla på i en evighet eller två. Mamma eller pappa är ju min fallskärm. Jag veet att dom alltid tar emot mig, så det är liksom bara tuta och köra. Ha!

Idag är det torsdag, tror jag. Och mormor och morfar kommer! Tjoho! För imorn, är det mammas examensdag. Min med, faktiskt. Så idag pausar vi i pack- och flyttfix, vi kan ändå inte göra mer förrän själva lasset ska gå (jag har jobbat på bra denna vecka!). Vi pausar och finar till lyan så gott det går, handlar mat och lagar god mat inför morgondagen.  Så ska mamma shoppa något vaddetnuvar  och det ska strykas skjortor inför morgondagen och bara njutas av att det är en så fin och efterlängtad dag vi går till mötes. Och det är sooool idag!

Ha en fin torsdag!

Liten

G-VMBJT57ZE4