01082015-IMG_9493

Alltså!

Plötsligt kom sommaren igår och vi fick en sån himla skön och somrig kväll. Vi bestämde oss för en paus mitt i renoveringen. Liten hoppade i pyjamas, drog snutten runt halsen och ställde sig redo på bron.01082015-IMG_9491En proppfull, varm vällingflaska tog han med sig i vagnen, där han rullade fram tillsammans med sina päron som njöt för fullt av en ljum kväll.

Jag blev 8 år igen och struttade fram där på grusvägen och småsjöng min barndomssommarsång;

”Sommar, sommar, sommar, sommar, sommar är det bästa jag vet. Alla mina kalvar och getter, får och höns håller med mig om det…” 

01082015-IMG_9509

Hela lilla Familjen ute på tur.

Kvällen var varm och stilla och solen alldeles mjuk. Det doftade så gott och vi njöt av Sommaren.

01082015-IMG_9499

När vi kom hem igen förflyttades lilla Minimannen till sin spjälsäng som nu står i salen tillsammans med resten av tre rums pinaler. Han snusade gott, trots den ohyggliga röran. Och jag och mannen njöt av att ta den här gården ännu ett steg till att bli lite mer Vi, genom målning av väggar och vaxande av golv.

Och idag vaknar vi till söndag.

Jag målade till halv tre i natt, men fick världens braksovmorgon, så jag är inte så trött som jag väntat mig. Solen skiner och vi har sommarsöndag idag!

Lillafrun