Lillafrunsdagbok.se i samarbete med personligalmanacka.seIMG_6054IMG_6070IMG_6063IMG_6069

Det är måndag och solen skiner.

Luften är hög och klar och nu är det faktiskt så nära höst det bara kan bli.

Snart, snart tuffar Vardagståget igång på riktigt här hemma. Den skäggige har redan jobbat ett par veckor, men jag och barnen har Sommarlovat så länge vi bara oorkat. Idag ska vi mysa järnet tillsammans, vår allra sista sommarlovsdag. Sedan ser vi fram emot Vardagståget. Lovtider i alla ära, men det är ju himla mysigt med vardag också, tycker vi.

Morgonen har bjudit på ännu en uppstigning utan väckarklocka, kaffesörplande, antecknande inför hösten och småttingar som pysslat och lekt. En fasligt rofylld morgon. IMG_6061IMG_6067

IMG_6055

Och vet ni! Nu har ni chansen att vinna precis en sån där finfin egendesignad almanacka från personligalmanacka.se .  Fint så det förslår, jag vet.

För att vara med och tävla? Plättlätt!

-Skriv i kommentarsfältet här nedan, vad ni ser fram emot med hösten. Vad som känns lite sådär extramysigt, liksom! Inga konstigheter, vi hjälps åt att peppa varandra helt enkelt. Om prick en vecka har småttingarna lovat att hjälpa mig att dra en vinnare! 

Men var inte ledsen om inte just du vinner! Med koden L-ILLA-FRUN , har ni 10% på allt hos personligalmanacka.se  , fram till och med 17 september! 

Ps. För dubbel chans att vinna? Följ @lillafrunsadgbok & @personligalmanacka på instagram och var med och tävla där med! Ds. 

Lycka till! 

 

Lillafrun