Hej från Bäbisbubblan.

Det är magiskt här.

Dagarna är så alldeles särskilt vackra just nu… juniljuset, varma vinden som susar i träden… och snart slår min favoritpion ut. Men det allra, allra bästa. Tillsammanstiden vi har nu. Hela familjen. Jag njuter. Av dom där tre barnen, i samma syn. Det är smått overkligt. Våra tre barn. Mina och mannens små, så oändligt stora tillsammansmirakel.

Hjärtat fladdarar. Känslorna svävar. Kärleken exploderar.

 

Idag har familjens Lillebror namnsdag, dessutom. Där i Mormosterbäddade vaggan. Vaggan som min Morfar en gång snickrade… bland sängkläder som min Farmor broderat för längesedan. Där ligger han precis nu och mår som den Lillprins han är.

Drömgårdens och vår alldeles egna Lillprins B. Lillprins Bertil. Såklart.

Jag kikar snart in igen. Med fler ord. Fler bilder. Men just precis nu vill jag bara vara här. Bland dom där fyra (!) människorna jag älskar så hjärtat värker.

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4