(I betalt samarbete med Naturkompaniet)

Jag har en idé!🌲

Advents- och Juletiden blir på många sätt annorlunda i år för oss alla, men jag håller hårt vi tanken på vad vi faktiskt KAN göra. Tänk så sagolikt vackert, att fira delar av julen ute? Samlas kring en stor eld, med goda avstånd men ändå med känslan att få vara nära varandra.

Tända en eld, lägga ut renfällar, äta och dricka gott. Med rätt utrustning och förberedelser kan det blir en sagolik upplevelse! .. jag det vet vi med säkerhet till och med, som ni ser.

I år har jag unnat mig själv en fin, tidig julklapp.

-Ett par varma, klassiska läderhandskar från Hestra. Bekväma och tidlösa, och skinnet blir bara finare med åren så länge man tar hand om dom. Ett par handskar att älska år efter år.

Vi är i princip ett vandrande Naturkompani här hemma, det vet ni sedan alltid. Där finns helt enkelt allt för friluftslivet, båda gällande utrustning och kläder.

Vänta ska ni få ännu ett höjdartips från mig och mannen..

..en helt makalöst skön ulltröja från Woolpower, den är helt underbar. Den använder vi under skaljackan mildare dagar och under täckjackan dom allra kyligaste… och långt in på hösten och kallare vårdagar, precis som den är!

Den. Är. Så. Varm. .. och förstås med ullens alla bra egenskaper. Som att den värmer samtidigt som den andas väl.

Att köpa saker med bra kvalité och ta hand om och vårda det vi har är så viktigt för att skapa ett mer hållbart samhälle. Eller hur?

Naturkompaniet har massvis med fina och hållbara julklappar som jag tycker att ni ska spana in!

Kom dirket till alla tips genom att klicka HÄR!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4