Inlägget är i betalt samarbete med Polarn O. Pyret

Plötsligt förvandlades höstlandskapet till ett vinterlandskap..

❄️

Kommer ni ihåg i början på den här veckan, när jag summerade veckan som då just gått? .., att vi hade varit och härjat i nyfallna snön vid den här vyn … så nymodigt med snö, leken var igång med ens och jag passade på att fota och filma leken som pågick.

För att vi idag skulle kunna visa er något vi håller väldans kärt..

…Nämligen några glimtar från årets vinterkollektion hos Polarn O. Pyret som vi alltså vill tipsa vidare om till er!

Säger redan nuu, att ni framtill midnatt 29/10, har 20% på ALLT hos Polarn O. Pyret, följ länken HÄR bara!

❄️

Ni som följt oss från start, vet att det här är det märke vi alltid, alltid haft till våra barn på ytterkläder, året om. Helt, helt outstanding, menar fyrbarnsmorsan. ”Tre barn i varje plagg” lyder måttet…. ”och minst ett till”, säger vi! Ja faktum är att många Polarn O. Pyret-ytterplagg har vi fått ärva från mina syskonbarn, som sedan använts av alla våra fyra barn. Förstår ni? Skaloverallen Olof burit i höst, har använts av sju barn…. rätt fantastiskt! På så många vis. Hållbart så det förslår!


Nytt för i år är PO.P ON ADVENTURE, en alldeles ny, särskilt varm kollektion som känns helt fantastisk och som ska vara den allra varmaste i hela vintersortimentet. Se bara Junis högmidjade, täckbyxa, gossiga jacka och mössan i 100% ull! Till det, ett par rejäla varma och vattentäta handskar.

Jackan finner ni HÄR

Täckbyxan finner ni HÄR

Mössan finner ni HÄR

Handskarna finner ni HÄR

Lill-Olof är klädd i en klassiker till vinteroverall, en modell vi har i flera storlekar ”ute på lagret”. Varm, smidig och följsam. Finns i så fina färger alltid. Handskarna, också såna klassiker. På tal om klassiker, mössan… den finns även i en modell som är som tagen ur en saga, en stickad variant med tofs, i samma mönster likt den Lilla O har här. Båda modellerna är så fina och sköna.

Overallen finner ni HÄR

Mössan finner ni HÄR

Handskarna finner ni HÄR

En liten extrahint, kompisar…

Till och med midnatt 29/10 får ni 20% rabatt på allt!

Rabatten gäller på hela sortimentet, för dig som är eller vill bli medlem! Är det något du/ni behöver just nu.. Kom då direkt till erbjudandet HÄR!

❄️ 🥰👌🏻😍❄️

Emmeli och lilla Polarn O. Pyret!


G-VMBJT57ZE4