Jag är inne i en tjatperiod. Jag bara viiill ha en kattunge. Jag har bara haft fiskar som husdjur hela min uppväxt, och dom är ju sådär lagom roliga att klappa och sådär…? När familjen har varit/är allergisk så har det ju inte varit tal om något annat.

Eller där tokljög jag, jag har ständigt tjatat om allt ifrån kycklingar i lekstugan till getter i garaget och såklart är en egen häst fortfarande en riktig dröm. Nu när jag är vuxen (typ i alla fall) och inte bor hemmahemma då finns det ändå nån som säger nej. Typiskt. Nämner inga namn.

Jaja. Än har jag inte gett upp!

Annars då… Känner mig avslappnad och lite grusig i ögonen efter att ha avverkat premiärspelningen, som alltid är pirrigast. Det gick ju toppenbra så nu är det bara tuffa vidare.
Idag skiner solen och det riktigt steker. Tid i solstolarna har vi fått med andra ord, och en skön prommis. Härligt!

Adjöken! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4