Min dag har varit mycket varierad. Vi startade med att åka och titta på höga kusten-marathon. Duktiga A sprang minimaran, och oj vad det värkte i mostershjärtat när jag såg hur pirrig han var, men han hade ju valt det själv. Jag var väldigt impad och stolt när han sprang i mål. Ooch lättad.
Tro om jag och hunken skulle ge oss på dom där marathonfasonerna något år?… Vi får se. Det är ju himla skönt att springa… Men dryygt när alla ser på, därför känner jag inte mig superpepp.

I övrigt har min dröm-man ropat hem en gungstol på auktion idag, tjohooo!!! Den skall förstås inte se ut som den gör nu, jag lovar att ni ska få se hur den ser ut när den är på plats och är tillfixad! Dessutom ropade han hem en lampa som jag bara trånat efter, perrrrfekt!

Sedan har vi varit och spelat ”musik i sommarkväll”, jag och M, och nu är det bara 2 spelningar kvar på vår lilla sommarturné…vad fort det har gått? Och idag är det exakt 14 dagar tills vi drar till värmen, jag längtarr!!! 😀

Nu njuter vi kvällen och fina känslan efter ett lyckat gig. Ljusen är tända i bröllopslyktorna, mysigt. Idag har vi varit gifta i 4 veckor. Yeah!
Hoppas att du också har det gott! kram! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4