Dagens hedersuppdrag var såklart en bröllopsspelning. Det kändes mycket hedrande och speciellt, särskilt eftersom vi själva är så nygifta! Nu är sommarens spelningar i mål, jag och mannen känner oss nöjda och glada!

När vi kom hem körde jag nya övningar i ett tabata-pass, och tog ut mig fullständigt. Därefter hoppade vi alla in i bastun och ner i havet… Underbart kändes det! …tills kroppen kajkade totalt och jag med fler i familjen har legat under täcket och huttrat, med hög feber.

Som tur var hann jag med att äta supergoda kräftor innan huttrandet kom, så tacksam är jag ändå.

Om en vecka åker vi till Kroatien, och jag ska vara frisk. Eftersom det bröt ut så snabbt kan det förhoppningsvis gå tillbaka lika fort. Den här veckan har varit mycket påfrestande, det får man inte glömma!

En bild får ni på mig som bröllopsfin, en mitt i pulstoppen och en när vi är kräftredo. Nu ber jag för att snabbt få svettas ut det här!!

Godnatt! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4