Å nu ni, nu börjar resepirret i magen att komma på riktigt. Tre ynka dagar kvar…jag måste ju börja packa!!! Jag vet nämligen sedan otaligt många gånger tidigare, att jag packar tokdåligt när jag skyndar mig, det blir liksom hysteriskt och en massa för mycket av allt. Så ikväll bör jag nog börja… Åh det ska bli helt underbart att åka iväg. Vilken galen sommar det här är, på alla sätt! Jag älskar den, det gör jag verkligen!

Nu har jag precis klickat hem ett nytt iphone-skal… När vi var uppe på berget i lördags så tappade jag telefonen rakt på en hälla och hade grymt tur. Det syns några små rispor i kanten av skärmen bara, jag hade lika gärna kunnat ha haft en helt sprucken skärm! Jag som hade letat ett supersött rosigt skal, går nu på funktion istället. Lite halv-vuxet sådär, för såklart är skalet i min favvo-färg! 😉

Kram ifrån mig! /lillafrun

Snygg bakgrund M har på sin dator va? 😉 hihi

G-VMBJT57ZE4