Ni vet Idan, hon är bra hon. Vi glass-dejtade idag.. En riktig höjdare, som vanligt!

Sedan har jag med hjälp utav min händige man packat min stora resväska färdig för avfärd. Svärfar skojjade nyss med mig och sa att jag verkar ha resfeber och nog kommer sitta ute i bilen mot Arlanda flera timmar innan avfärden vid nio imornbitti… (jag hade tänkt sätta mig där nu…typ).
Åh, det här ska verkligen bli roligt! Jag längtar så himla mycket efter att bada.. Åh jag vill inte åka hem 🙁 …därifrån alltså. Så typiskt mig att redan vara där i tanken och snudda vid hemfärdstankar. Den här sommaren har varit och är så maxad på så många vis… Det finns fortfarande saker att längta till, men nu ska jag förbjuda mig att längta och bara toknjuta av nuet! Yes!

Ett tips ifrån mig idag: ”hår-donut”, typ 59 spänn på åhléns.. Sjukt fiffigt! Kolla! Värsta frillan i ett knyck!

Sooov gott allesammans!! (mini-svettning… Jag är ju lite flygrädd och tyvärr numera ännu mer bilåkrädd än jag varit förut. Tuur det inte är mörkt när vi ska åka imorn. Älg-skit också. Njuta i nuet vare ja..)

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4