Nu har vi landat hemma i min lilla hemmahemma-by! Borta bra men hemma bäst… Så är det ju bara. Vårt hemma är ju faktiskt i Piteå, så nu är vi ivriga på att åka uppåt! Jag längtar efter att städa, fixa och placera ut alla fina grejer vi samlat på oss i sommar! Oj oj oj, jag säger det igen, vilken maxad sommar! Å jag är gift (!!!!) med min absoluta drömprins!!! Tjoho! 😀

Nämen..Nu kör vi dag 2. Vi var på utflykt till Bol, en by/stad i södra delen av ön. På en utav bilderna ser ni stranden vi var på under utflyktsdagen. Zlatni rat heter den och är mycket attraktiv för alla turister. Riktningen på den hornliknande stranden styrs av vattnet, riktigt coolt! Namnet på stranden betyder ”det gyllene hornet”.
Liite läskig busstur med hiskeligt smala vägar och en chauffis som körde som en galning…spänningen= hög! Men såå underbar utsikt… Denna ö är den högsta i landet, i adriatiska havet till och med. Det var svårt att fånga på bild, men jag gjorde mina försök. Håll tillgodo!

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4