Det är så fantastiskt härligt att ha en stor familj, jag älskar er alla så det gör lite ont i kroppen när jag tänker på er. För att inte tala om min man… Han sitter typ två meter ifrån mig och spelar på sin gitarr och är sådär fruktansvärt söt att jag bara måste gå och pussa på honom…så! Det där märkte ju inte du egentligen., 😉

Just nu befinner vi oss hos Storan, det övas för fullt inför kommande helgens fästligheter. Jag har sövt gulliga syskonbarn. Läst saga, jämfört magar,bett ”gud som haver” och pussat godnatt. Så kärt återseende efter en vecka borta i varma landet. Längtar efter mina skatter som bor i stora staden… Det är så långt dit så vi träffas mer sällan än Storans kids som bor nära hemmahemma. Alla barnen ligger mig lika varmt om hjärtat. Gullungar! Tänk när man får egna barn, kan bara ana den kärleken…

Måndagskvällens svammel ifrån mig! Tack och bock! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4