Direkt efter att den evighetslånga föreläsningen var över kom M och hämtade upp mig på skolan, och vi drog ner till stan. Egentligen skulle jag ha bara typ kollegieblock (hittade inga bra igår) och en blomma i andra färger än bara vitt och grönt, och mat förstås. Men jag lyckades i vanlig ordning hitta en massa annat också, förutom det.. T.ex. ett sött glas att ha tandborstarna i, ännu en stickad tröja och en supersöt krämvit skapelse- jag är toknöjd!

Nu ligger jag helt utslagen på sängen, med världens paltsvimma. Jo självklart, så har vi ätit palt till middag. Vilken mättnad. Men såå gott!!!

Mannen är iväg på ett möte. Vi har bara setts när vi tog svängen på stan, men inte mer, och jag längtar ihjäl mig efter honom. Han är ju bara så bra, på allting. Åh vad jag älskar den där M, han som gör mig till den bästa versionen av mig själv. Min man<3

Nu ska jag pusta ut och njuta av att vila lite och att ännu en gång få vara mätt i magen, tänk så bra man har det. Att varje dag få bli mätt i magen, tack för det!

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4