Hej på dig!

Det blev som vi anade, en heldag på stan…men så bra vi haft det! Jag har känt mig rätt ”duktig” idag, det var mest M som storshoppade… 2 par jeans och ett par längdskidor bland annat.

Första stoppet vi gjorde idag, var i Luleå gammelstad. ”Hjortgården” heter stället, och är supermysigt och fullt av shabby ting. Finns även som nätshop; <a href="http://gardromantik.se”>gardromantik.se! Tips! Till skillnad ifrån många andra shabby-chic-butiker är det här ett ställe med bra priser på alla grejer, man kan göra riktiga fynd. Samma saker kan kosta hundringar mer på ett annat ställe. Perrfekt!
Vi köpte ett fat därifrån som vi nu samlat några favoriter på, bland annat min brudkrona och några rosenblad ifrån brudbuketten. Mysigt!

Måste bara berätta! Jag köpte nya löpskor i våras,för många hundra kronor, och då tycker man ju att dom borde hålla mer än 4 månader. Det gjorde paret jag hade innan, och paret innan det… Men denna gång hade jag otur och upptäckte i veckan ett hål på insidan ena skon. Jag tänkte ”skit, inget kvitto kvar. Ifall dom på affären frågar hur mycket jag använt skorna, ska jag då småljuga och säga nån gång i veckan typ!?!? osv…”. Men oron var förgäves. Dom litade på mig och jag fick ett par sprojlans nya, i höstens färg till och med. Tjohoo och tack, sa jag och drog!

Nu har jag och M ätit middag och nu är jag så kaffesugen att jag kolavippar. Glass ska vi äta också, gottt!

Kram! Hoppas du har en bra lördag! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4