Hej i kvällen!

Nu sitter jag i soffan i morgonrock och dricker iskall juice. Ikväll har jag haft ”hemma-spa”. Så skönt, mysigt och bra mycket bättre för plånkan än att gå på riktigt spa 😀 Jag tog ett varmt bad, lade en ansiktsmask och gjorde inpackning i håret. Nu är jag så ren så det är inte klokt, och gott luktar jag också tydligen!

L’Oréals shampoo ”shine blonde” är mitt favvo-shampoo. Och om jag någon gång får för mig att piffa mig i håret så brukar jag använda ett torr-shampoo ifrån REF, det ger volym och luktar gott. Jag diggar dock inte att använda torr-shampoo av anledningen att dölja skiten. Haha!
Jag har länge suktat efter en av biotherms dofter, och nu har jag äntligen blivit ägare av en! Luktar lagom mycket och bara så himla gott! Ett tips till dig som tycker att dom flesta parfymer luktar för starkt!
Fotkrämen kommer ifrån bodyshop och luktar pepparmint och kyler lite, fett nice!

Värsta reklamen ju!? Nää, bara tips till dig vad jag tycker luktar gott och funkar bra 😀

Nämen hur bra kan man ha det?
Ta hand om dig själv, det finns bara en av dig,ju!

Godnatt! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4