Helloo!

När man läser till musiklärare så blir det en hel del övande. Jag tycker att det är ett aaastråkigt ord (öva) och det ger mig negtiva vibbar. Klart man behöver öva, men jag säger spela istället. ”Nu ska jag spela fiol..” till exempel.
Min fiollärare är supernoga med att musik ska vara roligt och jag vill bli likadan och överföra samma känsla och tanke till mina elever!

Så idag har jag spelat för fulla muggar, både fiol och piano, och det var så himla kul! Så coolt att en tanke och känsla kan påverka så.

Det jag gjorde idag var ju helt enkelt att öva, både på det jag kan och det jag inte kan.
Det, är också viktigt! Det blir ju psykisk skitjobbigt om man bara tragglar sånt man inte kan. Jag har alltid en söt visa eller nåt lite enklare som jag tar upp och spelar emellanåt,som ”belöning” liksom…

Slutsats: försök hela tiden hitta knep och tankegångar som funkar för dig och som gör att du når dina mål, på ditt vis. Vad det än gäller. Alla sätt är bra, utom dom dåliga! Visst? 🙂

Kram! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4