Hej på dig!

Svängen nere på stan i eftermiddags resulterade i ett gäng grejer ifrån ”Classe” till M och en fin plommonfärgad tröja till mig. Vi åkte sedan och hämtade ut paket på coop, varsitt. I mitt var det några fina ting till lyan (kolla bilden på kammarljusstaken!) och i M’s var det en dataskärm. Sen åkte vi glatt hem, mannen körde och lillafrun bredvid. Sjukt stereotypiskt när man tänker efter!
… Väl hemma lagade M middag och jag satt med benen i högläge. Vilken tur, där avbröt vi det där ”typiskt manligt/kvinnligt”. Tur.

Nu har jag och M varit ute på en liten prommis, med fingrarna flätade i varandra, samtalandes om framtid och drömmar. Jag älskar att det kommer vara vi, för evigt.

Om en liten stund ska vi till våra kära grannar på lördagsmys!
Ta hand om dig och jag hoppas att du har det så himla bra!

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4