Hejsan!

Oj vad trött jag var när jag kom hem ifrån skolan idag. Det har varit en bra dag och en hel del har blivit gjort, men när jag kom hem kände jag att jag behövde ha ny energi, frisk luft.. För skoldagen är inte slut ännu, jag ska renskriva ett litet arbete och läsa ett evighetslångt kapitel ur en bok tills imorgon…så jag drog såklart ut i skogen! Fett nice, i spöregn! Tur jag hade haren med mig. Fast idag var jag seg och stark, M fick jobba för att komma förbi mig. Hejja hejja mig! Det blev ett svinbra intervallpass med fem långa intervaller i backe, typ 85% av vad man orkar… och fem intervaller,lite kortare,brantare backe i 100%. Såklart jogg innan som uppvärmning, skitviktigt så man inte gör illa sig i rycken!

Nu är vi hemma igen och håller på att laga middag, broccolisoppa med ädelost..och gott bröd till! Måndagsmys!
Och jo självklart, alla ljus är tända, det är ju värsta bästa mysvädret ute!

Ha en bra kväll!
/lillafrun

Blöt och med mascara under ögonen…men lycklig och klar i huvudet!

G-VMBJT57ZE4