Hej på dig!

Ibland blir jag impad av mig själv. Bara man vill, så går det, jamen tyyp nästan alltid är det så. Men man måste ha dom där byggstenarna…..

Efter min superbraiga och svinroliga pianolektion idag drog jag hem. Åt mellis. Ringde ett samtal, kände att jag var på fel plats, bestämde mig för att imorn åker jag hem. Mötte upp mannen för ett tabata-pass ute i friska luften. Duschade bort svett. Cyklade upp på skolan. Undervisade i fiol (såå kul!!). Drog hem igen. Middag. Nu- en tidig helgstädning. (Bara för att jag älskar att städa, INTE för att M inte vill.)

Ja,många grejer av olika slag och fläng hit och dit ifrån tidiga morgonen till sena kvällen. Men med sömn, mat och ja ni vet, dom där byggstenarna man måste ha i bakfickan, så orkar man så mycket och jag älskar det! Jag älskar att känna mig stark!

God kväll på dig! /lillafrun

Bilden…den bjuder jag på! 😉

G-VMBJT57ZE4