Hejsan! 🙂

I flera timmar har jag och Storan fixat i deras trädgård idag. Så himla mysigt! Vi varvade trädgårdsfix med pedagogiksnack, så roligt att vi alla fyra systrar valt att utbilda oss till lärare… Undra varför egentligen? Väldigt praktiskt när vi kan dela med oss av material till varandra. Jag passade på att lära ut min senaste hit, ”milkshake blues”. Visst blir du sugen att lära dig den du med? 😉

I alla fall så var mitt uppdrag i trädgården idag att gräva upp en buske…jag grävde och grävde och grävde, Jag fixade mig ett extra träningspass för dagen helt enkelt. Sjöblöt i svett fick jag till slut lov att ge upp. Jag avskyyyr ju att ge upp. Men ibland så måste man det också. Det är bara bryta ihop och gå vidare! (Buskas!)

Nu väntar vi på att mamma och pappa ska komma med en halv middag. Den andra halvan har vi fixat här hos Storan. Knytis när den är som bäst!

Ha en fin lördagkväll! /lillafrun

Söta barn i sandlådan idag, och ett rosa vackert spår av sommar.

G-VMBJT57ZE4