Hej i kvällen!

Resan upp gick som hejsan, så himla skönt! Nu är jag hemma!
..jag kom hem till en varm famn, som tänt ljus i hela lägenheten och såg sådär gulligt finurlig ut. Jag visade lyxen jag hade med mig hem… svarta och röda vinbär, svärmors svartvinbärssaft, en burk av mors lingonsylt och en hel drös av kantareller…sedan sa han ”vänd dig om. ..” ,ahapp, sa jag. Sedan sa han med händerna bakom ryggen, ”du ska få en present. Du fyller ju år snart, så så får du inslagna presenter, inte nu”. Och vet ni, jag fick en……….

-halskrage! Haha, vad hade DU väntat dig!? 😉 Det är såhär att M har en svinbra halskrage i ull som jag snor så fort jag kan när jag tränar ute, men nu har jag en egen. ”Den är lila, och matchar dina skor”.
Kärlek.

Nu ska vi dricka jordgubbsmoothie!
Tjing!

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4