Och så har ännu en dag gått…

Idag har det varit en dag med, allt som oftast i lillafruns liv, blandade känslor. Jag har känt mig glad, trött, speedad, arg, peppad, irriterad, lyckorusig…jamen du fattar. Hittan och dittan, men sån är jag, lite som en heliumballong som fladdrar lite hit och dit. Tack vare han som håller i snöret så lyckas jag hålla mig kvar på jorden. M.

Det var för övrigt väldigt mysigt med middagsgäst, eller gäst och gäst..det var ju vårat skötebarn. Mysigt var det.

Jag gillar att piffa. Typ ha ärtorna i en rosa skål för att det blir fint, inte ha kvar dom i lilla kastrullen för att det är enklast. Eller lägga citronen på ett litet fattigmanssilver-fat för att det ser så vackert ut. Enkelt men piffigt, då var vi där igen. Det stora i det lilla.

Svammel svammel..

Hoppas du har det bra!
Nu ska jag dricka en kopp varm saft, och hoppas på att få somna gott sedan!

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4